Evenementen

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Kruimelpad

Aankomend weekend, mogen we het NK libre klein 2e klas organiseren. Afgevaardigen uit de 8 gewesten van Nederland zullen in deze klasse strijden om het goud.

De spelers zullen totaal 7 wedstrijden spelen, 2 op vrijdagavond, 3 op zaterdag en 2 op zondag, om te bepalen hoe het podium eruit zal gaan zien. De klasse loopt van 2,50 moyenne tot 4,00 moyenne.

Het beloofd een mooi kampioenschap te worden en wij zijn er ook klaar voor om de spelers welkom te heetten waar zij hun kunsten mogen laten zien. Wij hopen dat er dan ook vele mensen zullen komen zijn om hen aan te moedigen.

Lukt het nou niet, dan hebben we hier onder de link naar de pagina van de KNBB waar de uitslagen zullen worden bijgehouden;

Link

 Tussenstanden

 

Lees meer: NK Libre klein 2e klas - Frans Verjans Kampioen!!!

Het is ons C2 team met Helga, Aad en Piet helaas niet gelukt om zich te plaatsen voor de halve finale van het Gewest West Nederland Zuid.
Op zaterdag 20 mei werden in het prachtige biljartlokaal van Het Groene Hart in Naaldwijk twee wedstrijden met 2-4 verloren en slechts één met 4-2 gewonnen.
Voor de resultaten klik op hier.

 

Zoeken

Routeplanner

Plan hier uw route