Evenementen

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Kruimelpad

Op maandagavond 1 april (geen mop!) won het driebandenteam van Jacobswoude haar laatste wedstrijd van seizoen 2018-2019 met het maximale aantal punten van 36.
Door dit resultaat is dit team, bestaande uit Gerrit Balkenende, Graddy Borst, Ruud van de Weteringh en reserves Ronald Plagmeijer en Els van Tol, niet meer in te halen door de concurrentie en zijn ze in de B2 klasse districtskampioen V&R geworden!
Zij hebben zich hiermee geplaatst voor de Gewestelijke finale in mei 2019.

Op maandagavond 30 april is ons C1-team, met de spelers Peter Walgreen, Ferry van Stralen en Egbert Elstgeest kampioen geworden in de C1-klasse van district V&R.
Zaterdag 5 mei gaan ze naar Den Haag voor de Gewestelijke finales. Nadere berichten volgen.
Heren van harte gefeliciteerd!

Zaterdag 14 april 2018 werden de finales gespeeld van de donderdagavondcompetitie.
1e bij het libre:             Ferry van Stralen
1e bij het driebanden:  Marcel Donker
Na afloop werden de deelnemers met een antieke dubbeldekker uit 1957 naar Leiderdorp gereden.
Daar aangekomen kon iedereen drie uur lang genieten van een zeer uitgebreid buffet en een groot assortiment drankjes.
Gevolg: een veel luidruchtiger terugreis naar Woubrugge!

Aankomend weekend, mogen we het NK libre klein 2e klas organiseren. Afgevaardigen uit de 8 gewesten van Nederland zullen in deze klasse strijden om het goud.

De spelers zullen totaal 7 wedstrijden spelen, 2 op vrijdagavond, 3 op zaterdag en 2 op zondag, om te bepalen hoe het podium eruit zal gaan zien. De klasse loopt van 2,50 moyenne tot 4,00 moyenne.

Het beloofd een mooi kampioenschap te worden en wij zijn er ook klaar voor om de spelers welkom te heetten waar zij hun kunsten mogen laten zien. Wij hopen dat er dan ook vele mensen zullen komen zijn om hen aan te moedigen.

Lukt het nou niet, dan hebben we hier onder de link naar de pagina van de KNBB waar de uitslagen zullen worden bijgehouden;

Link

 Tussenstanden

 

Lees meer: NK Libre klein 2e klas - Frans Verjans Kampioen!!!

Het is ons C2 team met Helga, Aad en Piet helaas niet gelukt om zich te plaatsen voor de halve finale van het Gewest West Nederland Zuid.
Op zaterdag 20 mei werden in het prachtige biljartlokaal van Het Groene Hart in Naaldwijk twee wedstrijden met 2-4 verloren en slechts één met 4-2 gewonnen.
Voor de resultaten klik op hier.

 

Zoeken

Routeplanner

Plan hier uw route