Evenementen

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Kruimelpad

Op 6 en 7 mei heeft het team Jacobswoude 30, bestaande uit Ferry, Fred, Gijs en Huug met nog 7 teams deelgenomen aan de Gewestelijke finales voor C1 teams.

In de halve finale op  zaterdag 6 mei werd in poule A de 1e wedstrijd met 4-2 gewonnen en de 2e met 2-4 verloren. In de 3e wedstrijd werd zeer nipt met 4-2 gewonnen van TOGB, Ferry met 4 en Huug met slechts 1 carambole verschil. Drie teams behaalden 4 wedstrijdpunten waardoor het aantal partijpunten de doorslag moest geven. Met 2 punten meer dan het team van De Sport eindigde ons team op de 2e plaats en plaatste het team zich voor de finale op zondag 7 mei.
In deze finale moest ons team, deze dag helaas zonder Gijs, de eerste wedstrijd spelen tegen het zeer sterke team HWA-B. Deze wedstrijd werd met 4-2 gewonnen met winst voor Ferry in 14 (moy. 8.928) en Fred in slechts 11 beurten (moy. 11.363).
Ook de tweede wedstrijd werd met 4-2 gewonnen met wederom een sterke partij van Ferry in 15 beurten (moy. 8.333). De laatste en beslissende wedstrijd werd wederom met 4-2 gewonnen.
Door deze prachtige resultaten heeft het C1 team zich voor het tweede achtereenvolgende jaar geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap!

Zoeken

Routeplanner

Plan hier uw route