Evenementen

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Kruimelpad

In het weekend van 6 en 7 april heeft het damesteam van Jacobswoude, bestaande uit Coby, Els, Graddy en Helga, in biljartcentrum De Hoog te Gouda deelgenomen aan het Gewestelijk kampioenschap libre klein voor damesteams.

Om aan de finale op zondag deel te mogen nemen, moest het team zich via de halve finale op zaterdag bij de eerste twee zien te kwalificeren. Dit lukte zonder problemen. Het team won alle drie de wedstrijden, van elke drie partijen, met slechts twee gelijke spelen en zonder verliespartijen!
Zondag bleek de tegenstand iets groter. Door verlies van één wedstrijd, tegen de “Troublemakers” (een zeer toepasselijke naam), was het tot de laatste partij onzeker of ons damesteam kampioen zou worden.
Op het moment dat Helga aan haar laatste partij begon was niet duidelijk of er nog winstkansen waren voor het team en gingen ze ervan uit dat die er niet waren. Helga begon daardoor onbevangen aan haar laatste partij, die ze wellicht daardoor ook won.
Toen het concurrerende team de laatste partij verloor bleek dat ons damesteam op partijpunten (12 tegen 10) Gewestelijk kampioen is geworden en zich daarmee heeft geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap!

Zoeken

Routeplanner

Plan hier uw route