Evenementen

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Kruimelpad

In het weekend van 18 en 19 mei heeft ons C1 en B2 team deelgenomen aan de finales van Gewest West Nederland Zuid.

Ons B2 team, bestaande uit de spelers Gerrit Balkenende, Graddy Borst en Ruud van de Weteringh wist op zaterdag helaas maar één van de negen partijen te winnen. Gerrit redde in dit geval, bij de laatste partij van de middag, nog de eer voor het team.
Het C1 team speelde op zaterdag negen formidabele partijen. Slecht één partij werd verloren en dit met maar één carambole te kort.
Met een carambolepercentage van 99,94% en een teammoyenne van 10,378 plaatste het team, bestaande uit Stefan Verlaan, Ferry van Stralen en Egbert Elstgeest zich voor de finale op zondag.
Op zondag werd de plaats van Ferry ingenomen door Fred Pruis. Helaas wist het team op zondag slechts één van de drie wedstrijden te winnen (4 van de 9 partijen) waardoor ze op de derde plaats eindigde.
Ondanks dat beide teams de plaatsing voor het NK niet hebben gehaald mogen ze terugkijken op een geslaagd seizoen 2018-2019!

Zoeken

Routeplanner

Plan hier uw route