Evenementen

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Kruimelpad

de gebroeders Vrolijk zijn voor een 2e keer kampioen geworden van de nacompetitie. Dit jaar geheel in nieuwe style waarbij elke speler de 3 spelsoorten, namelijk libre, bandstoten en driebanden, moet spelen tijdens zijn partij.


Bij toeval moesten de kampioenen die bij aanvang 2e in de rangschikking stonden, tegen de nummer 1. Ze moesten BertJan, Marcel en Ronald verslaan om kampioen te worden en de tegenstanders hadden aan 7 punten voldoende om kampioen te worden.

In de 1e partij heeft Arie Vrolijk BertJan verslagen, Arie heeft 3 punten behaald en BertJan 1.  De 2e partij werd gespeeld door Adriaan en Ronald, waarbij Ronald net aan 2 punten behaalde en het moest afleggen tegenover Adriaan met 3.
Toen kwam het aan op de laatste partij, Anton tegen Marcel. Het was een spannende pot waarbij het tot aan het eind door beide niet werd opgegeven. Uiteindelijk moest Marcel er nog 2 en Anton nog 1. Door een losse drieband stoot van Anton, werd zijn laatste carambole gemaakt. Marcel had nog de nabeurt maar verzuimde de laatste 2 caramboles te maken.

Door dit resultaat hebben de gebroeders Vrolijk voor de 2e keer de nacompetitie gewonnen. 

 

Namens de redactie feliciteren wij hun met het resultaat en het kampioenschap.

Zoeken

Routeplanner

Plan hier uw route