Evenementen

Er zijn momenteel geen evenementen

Sponsoren

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

De KNBB heeft besloten dat dit seizoen, vanwege Corona, de competities en pk's niet meer worden hervat en dat er geen gewestelijke en nationale kampioenschappen meer gespeeld gaan worden. Ook gaat de Landsfinale in Nieuwegein niet door. Het is aan de districten zelf om te bepalen of men in de plaats van de competitie, nog iets anders wil gaan organiseren.

Lees meer: Competities en pk's komen te vervallen

Gerrit was al enkele jaren lid van onze vereniging. Door het overlijden van Gerrit verliezen we een lid met hart voor de vereniging en bovenal een fijn mens. Wat zullen we hem gaan missen.

Wij herinneren ons Gerrit als een gepassioneerd biljarter en arbiter, betrokken en graag gezien. Gerrit maakte ook onderdeel uit van de evenementencommissie en was coördinator van de donderdagavondclub. Op Gerrit konden wij ook altijd een beroep doen als er schrijvers nodig waren tijdens finalewedstrijden.

Lees meer: Bedroefd laten wij weten dat Gerrit van Toorn op vrijdag 6 november 2020 is overleden

Naar aanleiding van de vanavond afgekondigde lockdown hebben wij zojuist bericht ontvangen van de Gemeente Kaag & Braassem / Veiligheidsregio Hollands Midden.
 
Helaas moet het clubgebouw GESLOTEN worden en kan er vanaf dinsdag 15 december tot nader order NIET meer gebiljart worden!
 
 
 
 

Het bestuur heeft n.a.v. de recente aanscherping van de Covid-maatregelen ter verduidelijking contact gehad met de Veiligheidsregio Hollands Midden. Belangrijke criteria bij de maatregelen is dat het aantal vervoersbewegingen en contactmomenten verminderd dient te worden, tegelijkertijd wordt er ook aangegeven dat er gewoon individueel gesport (lees: gebiljart) mag worden maar geen wedstrijden gespeeld mogen worden. Op basis van voorgaand gegeven heeft het bestuur de volgende besluiten genomen, die tot nader order van kracht blijven:

  • De middag- en avondgroepen worden per direct tot nader order stilgelegd;
  • Er mag vrij gebiljart worden, op 6 tafels met maximaal 2 personen per tafel;
  • Er hoeft niet gereserveerd te worden;
  • Biljartles kan gewoon doorgaan;
  • Eventuele bijeenkomsten (bijvoorbeeld ALV) tot maximaal 30 personen kunnen gewoon doorgaan;
  • Alle andere in het clubgebouw reeds getroffen maatregelen blijven van kracht.
Mocht je komen biljarten hou dan 1.5 meter afstand van de ander, desinfecteer je handen en het materiaal dat je gebruikt regelmatig, hou je aan de basisregels van het RIVM en registreer jezelf als je in het clubgebouw aanwezig bent.
 
Is het voor je gevoel te druk in het clubgebouw kom dan op een later moment terug. Wil je de komende periode helemaal niet komen, dan is daar alle begrip voor.
 
Het bestuur.

Zoeken