Evenementen

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Kruimelpad

Dinsdag 25 april hebben Gijs Vrolijk, Piet Witteman, Ies den Dekker en Rob Kok in ons clublokaal deelgenomen aan de Gewestelijke finales bandstoten dagbiljarten.

1e klasse:
Na één gewonnen en één verloren partij in de poule plaatste Gijs zich voor de finale om de 3e en 4e plaats. Deze finalepartij wist Gijs winnend af te sluiten waardoor hij met een moyenne van 2,373 op de 3e plaats eindigde.
2e klasse:
Ook Piet won en verloor één partij in de poule. Doordat dit alle 3 deelnemers in de poule overkwam plaatste Piet zich op basis van zijn moyennepercentage voor de finale om de 1e en 2e plaats. Deze finalepartij werd kansloos door Piet verloren waardoor hij met een moyenne van 1,451 op de 2e plaats eindigde.
3e klasse:
Ies en Rob wonnen beiden de twee partijen in hun poule waardoor ze tegen elkaar uitkwamen in de finale om de 1e en 2e plaats.
In een moeizame partij van 37 beurten wist Rob uiteindelijk Ies te verslaan en mag Rob in Steenwijk aantreden voor het Nederlands Kampioenschap!
Ies eindige dus met een moyenne van 0,704 op de 2e plaats. Het moyenne van Rob was 0,63.

Zoeken