Evenementen

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Kruimelpad

In het weekend van 22-23 februari 2019 nemen Graddy Borst en Helga Hoekstra deel aan het open NK driebanden klein voor dames.

De locatie is Sportcentrum Annapark, Sas van Gentlaan 10-12 (ingang Oostburgstraat), 1324 CT Almere.
Aanvang NK is vrijdag 22 februari om 10.00 uur.
Alle deelnemers, m.u.v. de geplaatste dames, spelen eerst in de poulefase zes partijen van 15 caramboles met een maximum van 30 beurten.
De beste 24 gaan zaterdagavond door naar de 1/12e finale waarin ze partijen spelen van 17 caramboles met een maximum van 34 beurten. Hierbij wordt gespeeld volgens het knock-out systeem. Alleen de winnaars gaan dus door naar de volgende ronde.
Het aantal te maken caramboles wordt in de opvolgende finales nog tweemaal verhoogd naar 20 resp. 22. Dit geldt tevens voor het aantal beurten, te weten 40 resp. 44, m.u.v. de halve finale en finale. In de halve finale is het aantal te behalen caramboles 25 en in de finale 30.
Alle informatie over dit NK en ook de uitslagen, kunt u inzien door te klikken op hier.
Vanzelfsprekend is iedereen van harte welkom om Graddy en Helga op vrijdag/zaterdag en mogelijk ook op zondag (als ze de voorronden doorkomen) te gaan aanmoedigen.

Zoeken