Evenementen

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Kruimelpad

Ons clublid Aad van Holstein heeft op woensdag 19 juni deelgenomen aan het NK driebanden dagbiljarten in de 2e klasse bij biljartvereniging ‘t Ivoor in Boxtel.

Aad had een prima start en won zijn eerste twee partijen. Omdat de tegenstander van de  3e en laatste ronde ook zijn eerste twee partijen had gewonnen, zou de winnaar van deze laatste partij dus kampioen zijn.
Aad begon vol vertrouwen aan de partij, mede door zijn goede moyenne van 0,500 na de eerste twee partijen tegenover een moyenne van 0,351 van zijn tegenstander. Dat die twee caramboles minder hoefde te maken, 16 t.o.v. de 18 van Aad, zou dus geen probleem moeten zijn. Of het aan de spanning lag is niet geheel duidelijk maar de partij verliep dramatisch voor Aad, hij verloor in maar liefst 49 beurten en scoorde daarin slechts 9 caramboles.
Ondanks deze deceptie kan Aad terugzien op een geslaagd PK-seizoen. Tweede worden van Nederland is gewoon een topprestatie en daar mag hij best trots op zijn!

Zoeken