Evenementen

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Kruimelpad

De gezellige clubcompetitie op de donderdagavonden, onder de bezielende leiding van Ferry van Stralen en met Jannie Roosemalen en Hans Roos achter de bar, is op 11, 12 en 13 mei afgesloten met de finales. Dit jaar werd voor het eerst ook een competitie driebanden gespeeld door een kleine groep leden.

De finale in het libre met 8 deelnemers werd een spannende strijd tussen Ferry van Stralen, de winnaar van de afgelopen twee jaar, en Kees Verlooy. Van deze twee finalisten wist Kees het beste de zenuwen onder controle te houden waardoor hij voor het eerst als clubkampioen gehuldigd kon worden.
Bij het driebanden waren 4 finalisten op 13 mei actief. Glorieus winnaar werd Adriaan Vrolijk met een prachtig moyenne van 0,519.
Door deze overwinning van Adriaan bleef het nog lang onrustig bij Jacobswoude.
Voor het komende seizoen 2017-2018 dat in september begint, zijn alweer veel aanmeldingen ontvangen. Wil je meedoen, meld dit dan aan Ferry van Stralen!
De volledige uitslagen staan op onderstaand overzicht:

 

Zoeken

Routeplanner

Plan hier uw route