Evenementen

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Kruimelpad

In de maanden augustus 2016 – mei 2017 zijn weer veel leden actief in onze clubcompetities.

Dagcompetitie – donderdagmiddag.

Op 25 augustus 2016 gaat deze competitie met 24 deelnemers van start onder leiding van Leen Bregman. Op donderdag 13 april 2017 eindigt deze competitie en worden de kampioenen gehuldigd.

Avondcompetitie – donderdagavond.

Deze competitie gaat op 1 september met 36 deelnemers van start onder leiding van Ferry van Stralen. Op 20 april 2017 wordt de eindstand opgemaakt en spelen de beste 8 deelnemers in het weekend daarop een onderlinge finale om het kampioenschap van Jacobswoude.

Dagcompetitie – woensdagmiddag.

Op woensdagmiddag 7 september 2016 gaat deze clubcompetitie met 30 deelnemers van start onder leiding van Co Voets. In de eerste of tweede week van mei 2017 wordt, aan de hand van het gemiddelde aantal punten door iedere speler, de eindstand opgemaakt.

Onderling toernooi dagcompetitie

Ieder jaar vindt in januari een onderling toernooi plaats tussen de deelnemers van de woensdag- en donderdagcompetitie.

Uitwisseling Pepersteeg

Jaarlijks vindt in oktober of november een biljarttoernooi plaats tussen spelers van Jacobswoude en De Pepersteeg. Dit zijn over het algemeen biljarters die namens beide verenigingen deelnemen aan de dagcompetities.

Zoeken

Routeplanner

Plan hier uw route