Evenementen

Kruimelpad

Willem Siebers uit Zelhem (bij Doetinchem) werd zondag bij biljartvereniging Jacobswoude terecht tot Nederlands kampioen libre klein 3e klasse gekroond. Ook de hoogste serie van 30 caramboles en de kortste partij in 12 beurten kwamen van Siebers. De finale ronde was bijzonder spannend. Vier spelers hadden kans om kampioen te worden. Uiteindelijk trok Siebers aan het laatste eind.

 

Lees meer: WILLEM SIEBERS KAMPIOEN VAN NEDERLAND LIBRE KLEIN 3E KLASSE 

Bedroefd laten wij weten dat Herman Roosemalen op zaterdag 23 februari 2019 is overleden

Herman was al lang lid van onze vereniging. Wij hebben hem leren kennen als een gepassioneerd biljarter die graag gezien werd op de clubmiddag en bij de dagcompetitie. We zullen hem missen.

Lees meer: Herman Roosemalen overleden

Op dinsdag 19 februari a.s. is het clublokaal van 08.00 uur tot 18.00 uur gesloten i.v.m. het vervangen van de biljartlakens.

 

Biljartvereniging Jacobswoude ontvangt van vrijdag 1 tot en met zondag 3 maart acht spelers die voor het biljartseizoen 2018-2019 gaan strijden om het Nederlands Kampioenschap libre klein 3e klasse.

Afgevaardigden uit de 8 gewesten van Nederland zullen in deze klasse strijden om het goud.

De spelers zullen totaal 7 wedstrijden spelen, 2 op vrijdagavond, 3 op zaterdag en 2 op zondag, om te bepalen hoe het podium eruit zal gaan zien.

De wedstrijden beginnen op vrijdag om 19.00 uur, zaterdag om 11.00 uur en zondag om 12.00 uur. De partijlengte is 70 caramboles en de moyennegrenzen zijn van 1.70 tot 2.50.

Voor de deelnemers in het bijzonder, maar voor de biljartsport in het algemeen, zou het natuurlijk  fantastisch zijn als dit kampioenschap door u bezocht gaat worden. Graag tot ziens op één of meerdere dagen in ons clublokaal.

Op zaterdag 5 januari 2019 hebben 48 leden deelgenomen aan het Nieuwjaarstoernooi.
Alle deelnemers speelden twee korte partijtjes van 60%.
Na de loterij met veel mooie prijzen en de nieuwjaarstoespraak door voorzitter Paul de Jong werd de finale gespeeld om de 1e en 2e plaats door de nummers één van de ochtend- en middaggroep.
De nummers twee van beide groepen speelden om de 3e plaats.

Lees meer: Nieuwjaarstoernooi!

Zoeken

Routeplanner

Plan hier uw route