Evenementen

Kruimelpad

Fiets voor je club tocht:
Op zondag 23 juni organiseert Lionsclub Kaag en Braassem de Fiets voor je Club Tocht.
Als opvolger van de Rabo Fietstocht willen de Lions hiermee elk jaar de deelnemende verenigingen en één specifiek doel steunen en de fietsers een leuke dag bezorgen.
Zet de datum alvast in je agenda. Onze vereniging is start- en stempellocatie

Lees meer: Fiets voor je club tocht

Op zaterdag 6 april zijn Remi van Veen en Gerrit van Toorn, onder de bezielende leiding van Petra en Leo Lips, geslaagd voor de cursus van clubarbiter!

Heren van harte gefeliciteerd met dit resultaat.

Biljartvereniging Jacobswoude ontvangt op zondag 19 mei vier kaderteams die voor het biljartseizoen 2018-2019 gaan strijden om het nationale beker kampioenschap.

De bekercompetitie kader is in september begonnen met 44 teams. Via vier knock-out ronden blijven uiteindelijk vier teams over die de finale gaan spelen. Deze vier teams zijn: Kaderteam B.V. De Hoog / Van der Wilt uit Gouda, BC Maarland 1 uit Eijsden, De Pelikaan 1 uit Zutphen en MF-Vos Brock uit Bornerbroek.

Lees meer: NATIONALE FINALE BEKERCOMPETITIE KADER 2018-2019

Willem Siebers uit Zelhem (bij Doetinchem) werd zondag bij biljartvereniging Jacobswoude terecht tot Nederlands kampioen libre klein 3e klasse gekroond. Ook de hoogste serie van 30 caramboles en de kortste partij in 12 beurten kwamen van Siebers. De finale ronde was bijzonder spannend. Vier spelers hadden kans om kampioen te worden. Uiteindelijk trok Siebers aan het laatste eind.

 

Lees meer: WILLEM SIEBERS KAMPIOEN VAN NEDERLAND LIBRE KLEIN 3E KLASSE 

Zoeken

Routeplanner

Plan hier uw route