Evenementen

Kruimelpad

Intens verdrietig laten wij weten dat Arie Brunt op donderdag 16 augustus 2018 is overleden.

Dat komt hard aan. Door het overlijden van Arie verliezen we een steun en toeverlaat en bovenal een fijn mens. Wat zullen we hem gaan missen.

Arie was al heel lang lid van onze vereniging. Wij herinneren ons Arie als een gepassioneerd biljarter, een echte verenigingsman, zeer betrokken en graag gezien. Arie was bijna dagelijks te vinden in ons gebouw; voor onderhoud aan biljarttafels en biljartballen, bardienst, tuinonderhoud en als schrijver bij finalewedstrijden. Niets was hem te veel en hij was daarom terecht “lid van verdienste”. Daarnaast vond hij ook nog regelmatig tijd om zelf een uurtje te biljarten om de les van de vrijdagavond in praktijk te brengen. Op vrijdagmiddag een wedstrijdje spelen bij de dagcompetitie vond Arie geweldig. Daarnaast werd Arie ook regelmatig gevraagd om als districtsarbiter finalewedstrijden in goede banen te leiden.  

Ons medeleven gaat uit naar zijn vrouw Aartje, de kinderen en kleinkinderen en naaste familie en vrienden.

Op dinsdagavond 21 augustus is er van 19.00 - 20.00 uur gelegenheid tot condoleren en afscheid nemen in gebouw Immanuel, Kerkstraat 1 te Woubrugge.

De afscheidsdienst zal plaatsvinden op woensdag 22 augustus om 14.00 uur in de Dorpskerk van Woubrugge aan de Comriekade. Aansluitend vind de begrafenis plaats op de Algemene Begraafplaats aan de Kerkweg te Woubrugge. Na de begrafenis is er eveneens gelegenheid tot condoleren in gebouw Immanuel.


Met oprechte deelneming,

Het bestuur van Biljartvereniging Jacobswoude

Zoeken

Routeplanner

Plan hier uw route