Evenementen

Kruimelpad

Onmisbaar in de biljartsport. Iedere biljarter heeft er tijdens voorwedstrijden en finales mee te maken; de arbiter. Mannen en vrouwen met zwart pak, wit overhemd en zwarte vlinderstrik. Handen op de rug, streng kijkend, maar genietend van de diversiteit aan spelers om hen heen, al dan niet gezegend met biljarttalent. Mensen die de finales rechtvaardig in goede banen weten te leiden en daar hun vrije dag, avond of weekend voor opofferen. Iedereen heeft hier wel een beeld bij….

Echter het bestuur van de arbitersvereniging van de Veen en Rijnstreek luidt de noodklok. Er is namelijk een ernstig tekort aan clubarbiters. De onderbezetting is zo erg dat er te weinig arbiters zijn om voor alle finales binnen ons district arbiters in te kunnen zetten.

Draag je de biljartsport een warm hart toe en ben je geïnteresseerd om clubarbiter te worden, geef je dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op voor de cursus. De cursus neemt 6 avonden met examen op zaterdag in beslag. De plaats van de cursus is nog niet bekend, maar valt binnen ons district. Er wordt les gegeven in de basisbeginselen van het arbitreren voor de spelsoorten libre, bandstoten en driebanden. Niets geen kader of ankerkader, gewoon de standaard spelsoorten waar we allemaal wel eens mee te maken hebben. De cursus is GRATIS!

Ben je geslaagd voor de cursus dan stelt de arbitersvereniging kleding aan jou ter beschikking en wordt je in onderling overleg ingeroosterd om tegen een onkostenvergoeding binnen ons district te arbitreren.

Kijk voor meer informatie op de website van de arbitersvereniging: http://www.veenrijn.nl/avvr

Zoeken

Routeplanner

Plan hier uw route