Evenementen

Sponsoren

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Bedroefd laten wij weten dat Dirk Brunt op woensdag 16 juni 2021 op 80 jarige leeftijd is overleden

Dirk was al jaren lid van onze vereniging. Door het overlijden van Dirk verliezen we een lid met hart voor de vereniging en bovenal een fijn mens.

Dirk zijn gezondheid werd de laatste tijd minder. Wij blijven ons Dirk vooral herinneren als een gepassioneerd biljarter en vast bezoeker van de donderdagmiddaggroep. Hij speelde ook graag mee in de vrijdagmiddagcompetitie.

Ons medeleven gaat uit naar zijn familie en nabestaanden.

Er is geen gelegenheid om te condoleren. De afscheidsdienst zal plaatsvinden op woensdag 23 juni om 11.00 uur in de Dorpskerk van Woubrugge aan de Comriekade. De begrafenis vindt in besloten kring plaats.

Met oprechte deelneming,

Het bestuur van Biljartvereniging Jacobswoude

De KNBB heeft besloten dat dit seizoen, vanwege Corona, de competities en pk's niet meer worden hervat en dat er geen gewestelijke en nationale kampioenschappen meer gespeeld gaan worden. Ook gaat de Landsfinale in Nieuwegein niet door. Het is aan de districten zelf om te bepalen of men in de plaats van de competitie, nog iets anders wil gaan organiseren.

Lees meer: Competities en pk's komen te vervallen

Naar aanleiding van de vanavond afgekondigde lockdown hebben wij zojuist bericht ontvangen van de Gemeente Kaag & Braassem / Veiligheidsregio Hollands Midden.
 
Helaas moet het clubgebouw GESLOTEN worden en kan er vanaf dinsdag 15 december tot nader order NIET meer gebiljart worden!
 
 
 
 

Gerrit was al enkele jaren lid van onze vereniging. Door het overlijden van Gerrit verliezen we een lid met hart voor de vereniging en bovenal een fijn mens. Wat zullen we hem gaan missen.

Wij herinneren ons Gerrit als een gepassioneerd biljarter en arbiter, betrokken en graag gezien. Gerrit maakte ook onderdeel uit van de evenementencommissie en was coördinator van de donderdagavondclub. Op Gerrit konden wij ook altijd een beroep doen als er schrijvers nodig waren tijdens finalewedstrijden.

Lees meer: Bedroefd laten wij weten dat Gerrit van Toorn op vrijdag 6 november 2020 is overleden

Zoeken