Evenementen

Het C1 team van Jacobswoude, bestaande uit Egbert Elstgeest, Fred Pruis, Ferry van Stralen en reserve Huug van Lith heeft  op 20 mei bij biljartcentrum De Hoog in Gouda deelgenomen aan de Gewestelijke finale voor C1 teams.
Ze wisten alleen tegen team Kralingen alle drie partijen te winnen. Tegen de andere twee teams werd helaas maar één partij gewonnen.
De beste prestatie werd geleverd door Egbert. Hij won alle drie zijn partijen, waarbij twee in 14 resp. 15 beurten (moyennes 8.571 en 8.000).
Voor een overzicht van alle partijen, klik op deze link.

Het damesteam van Jacobswoude, bestaande uit Coby, Els, Graddy en Helga, neemt op zondag 12 juni 2022 in ons clubgebouw deel aan het Gewestelijk kampioenschap libre klein voor damesteams.
Wegens het geringe aantal inschrijving (4) hebben de teams zich direct geplaatst voor deze finale die nu slechts op één dag wordt gespeeld, aanvangstijd 10.00 uur.
De overige deelnemende teams zijn: Dordrecht Ladies, Merwehof en Midden Holland.
Informatie over de deelnemende teams kunt u vinden door te klikken op deze link.
Iedereen wordt hierbij uitgenodigd om onze clubleden aan te komen moedigen!

Het nieuwe bewaarnummer staat online op de website van Veen en Rijnstreek. Ook wij hebben die gelinkt staat onder "Avondcompetitie".

Na grondige studie van het bewaarnummer, zijn er ook al diverse op- en aanmerkingen over. Zo staan sommige zaken echt verkeerd in het bewaarnummer. Aangezien dit mensen werk is, kan het meer fouten bevatten dan Biljartpoint. Kijk daarom ten alle tijde op biljartpoint voor actuele zaken.

Wij wensen alle deelnemers heel veel succes komend seizoen, moge er mooie persoonlijke en team prestaties volgen.