Evenementen

Sponsoren

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Ter voorbereiding op het nieuwe biljartseizoen had de evenementencommissie (EVC) een “we gaan weer starten toernooi” georganiseerd voor leden van de club.

Het was eigenlijk geen echt toernooi, er waren n.l. geen (ere)prijzen te winnen. In een ontspannen sfeer enkele partijtjes spelen was eigenlijk de opzet van dit “toernooi”.
Op donderdagavond 25 of zaterdagmiddag 27 augustus kon men in groepjes van 3 (of 4) per biljart ieder twee partijen spelen.
Van de oorspronkelijk 40 leden die zich hadden aangemeld, hebben er maar liefst 7 zich afgemeld. Na enige telefoontjes is het gelukkig gelukt om op beide data 18 deelnemers te laten biljarten, mede doordat één van de leden (Jan Bulk) bereid was om op beide data te spelen.
Donderdagavond hebben enkele groepjes, wegens de hoge temperatuur, verkorte partijen (75%) gespeeld.
Ondanks het warme weer was iedereen zeer enthousiast en wordt er weer reikhalzend uitgekeken naar de start van de verschillende competities.
Aan de resultaten van de deelnemers is duidelijk te zijn dat sommigen al “op scherp staan” en dat anderen gekozen hebben voor een rustige opbouw. Noot: onderstaande uitslag is op alfabetische volgorde!

Zoeken