Evenementen

Er zijn momenteel geen evenementen

Na de Wetering 3-kamp in mei organiseert onze vereniging op 2, 9 en 10 juni bij Jacobswoude wederom een bijzonder toernooi, ditmaal de Weteringcup.

Bij de organisatie van dit toernooi wordt getracht om middels sponsoring geld binnen te halen met als doel dit te doneren aan het MS Fonds.
Voor dit toernooi zijn 12 regionale biljarters uitgenodigd die spelen in de hoofdklasse, extra klasse of overgangsklasse van de spelsoort libre.
Er wordt in twee poules gespeeld van zes personen. Iedere deelnemer speelt 3 setjes van 50 caramboles tegen de andere 5 deelnemers in de groep. Na deze groepswedstrijden spelen de nummers 1 om de plaatsen 1 en 2, de nummers 2 om de plaatsen 3 en 4, etc.
De wedstrijden beginnen op vrijdagavond 2 en 9 juni om 19.15 uur en op zaterdag 10 juni om 10.30 uur.
Er is een wisselbeker beschikbaar gesteld, waarop de naam van de winnaar wordt gegraveerd. 

Wilt u ook een donatie doen voor dit goede doel, dan is dit vanzelfsprekend mogelijk. Voor meer informatie, het doneren en het volgen van de laatste ontwikkelingen, klik op deze link.

Gezien het niveau van de deelnemers is het voor iedere biljarter een mooie gelegenheid om deze toernooien in Woubrugge bij te wonen en getuige te kunnen zijn van fraaie biljartprestaties!

Vrij biljarten is op deze dagen niet mogelijk.

Graag tot ziens op één of meerdere dagen in ons clublokaal.

Zoeken