Evenementen

Er zijn momenteel geen evenementen

Sponsoren

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Is je links op onze website een banner van "SponsorKliks"opgevallen? Met "SponsorKliks" kan je een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging, zonder dat het jou een cent extra kost!!! 

Bestel jij of je familie via "SponsorKliks" iets online bij bijvoorbeeld een webwinkel als Media Markt, Wehkamp of Bol.com dan ontvangt de biljartvereniging hiervoor geld in de clubkas. 

Wil je jouw vereniging ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKliks-button (de banner op de homepage van onze website). Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert onze vereniging via "SponsorKliks" geld op terwijl je dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra. Voor jou een kleine moeite, voor onze vereniging directe inkomsten. Vertel dit daarom door aan andere mensen die onze vereniging ook een warm hart toedragen. 

Dus: ga de volgende keer als je iets online wilt kopen eerst naar https://www.sponsorkliks.com/ of klik op de banner op onze website!!!

Zoeken