Evenementen

Sponsoren

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Op initiatief van ons clublid Sjaak van Delft vond op zaterdag 12 oktober 2019 een clubontmoeting plaatst tussen Jacobswoude en biljartvereniging Raakt Alles Doch In Overleg (RADIO) in Almere.

Om ca. 09.30 uur arriveerden de 12 biljarters van Jacobswoude in Almere, waar ze werden onthaald op een kopje koffie/thee met versnapering.
Na het welkomstwoordje door voorzitter Ton Sweegers werden de 12 biljarters van beide clubs ingedeeld op de vier biljarts, dus 6 biljarters per tafel.
Bij deze indeling was zoveel mogelijk rekening gehouden met gelijke speelsterktes en diende iedereen 75% van zijn normale aantal caramboles te behalen.
Na de eerste drie partijen zijn we getrakteerd op een heerlijke, door Radio aangeboden lunch, waarna de tweede serie van drie partijen zijn gespeeld.
Om ca. 15.15 uur was de laatste partij beëindigd, waarna de eindstand kon worden opgemaakt.
In totaal 477 beurten waren door Jacobswoude 742 en door Radio 859 caramboles gemaakt. Jacobswoude heeft 196,1 en Radio 215,3 punten behaald.
Deze eerste clubontmoeting is dus glansrijk gewonnen door Radio die de wisselbeker in ontvangst mocht nemen.

Gezien de vele positieve ervaringen zal dit toernooi volgend jaar (waarschijnlijk op 12 oktober) in ons clublokaal een vervolg krijgen met ongetwijfeld veel meer deelnemers!

Zoeken