Evenementen

Sponsoren

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Dat komt hard aan, onwerkelijk en niet te bevatten. Door het overlijden van Remi verliezen we een grote steun en toeverlaat voor onze vereniging en bovenal een fijn en bijzonder mens. Wat zullen we hem gaan missen.

Remi was al langer lid van onze vereniging. Wij herinneren ons Remi als een gepassioneerd biljarter en arbiter, een goed bestuurslid, een echte verenigingsman, zeer betrokken en stond altijd klaar voor de vereniging. Remi was bijna dagelijks te vinden in ons gebouw; voor onderhoud aan het gebouw, verhelpen van storingen, schoonmaak van het gebouw, biljarttafels en biljartballen, etc. etc. Daarnaast vond hij ook nog tijd om mee te doen aan de vrijdagmiddagcompetitie, de woensdagmiddagclub voor de gezelligheid en les op vrijdagavond. Ook was hij sinds vorig jaar april clubarbiter en werd hij regelmatig in het district ingezet om finalewedstrijden in goede banen te leiden. Wat was hij hier trots op! Net als al het andere wat hij voor de vereniging deed, deed hij arbitreren ook zeer nauwgezet en met veel passie.  

Ons medeleven gaat uit naar zijn vrouw Atie, zijn kinderen Eveline, Caroline en Ron, kleinkinderen en naaste familie en vrienden.

Er is geen gelegenheid tot condoleren en afscheid nemen en de crematie vindt op vrijdag 24 januari in besloten kring plaats.

Het bestuur heeft besloten dat vrijdag 24 januari het clubgebouw de gehele dag gesloten is en er niet gebiljart kan worden. De dagcompetitiewedstrijden van thuis en uitspelende teams van onze vereniging zijn deze dag afgelast en worden op een later moment ingehaald.

Met oprechte deelneming,

Het bestuur van Biljartvereniging Jacobswoude

 

Zoeken