Evenementen

Sponsoren

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Zal voor komend seizoen alles lukken? Zullen we de competities kunnen voltooien? Hoe zullen de toernooien gaan? Het zijn rare tijden maar toch hebben we de voorbereiding zoals altijd voor elk seizoen gedaan met de hoop dat alles goed gaat.
 
Dit jaar hebben we 6 teams in diverse klasse voor de avond competitie mogen inschrijven, een 6tal teams voor de dag competitie. Daarnaast nog een aantal leden voor de persoonlijke kampioenschappen voor zowel dag als avond.
 
We zijn onlangs bezig geweest met de agenda, zitten leuke dingen aan te komen. Voorwedstrijden voor district, district finales, gewestelijke finale en een nationale finale staan op de planning.
 
Wat houden we veel van het spelletje en we houden van de gezelligheid om met en bij mensen te zijn. Sommige meer van het een andere van het ander. Wat zullen we blij zijn als we beide weer kunnen doen. Wat zullen we blij zijn als we spelers en ook hopelijk publiek weer mogen ontvangen.
 
Wij wensen alle leden van bv Jacobswoude heel veel plezier en een mooie competitieve strijd met mooie resultaten. Laten we snel het seizoen beginnen en de kampioenen huldigen aan eind van het seizoen.
 
Names bv Jacobswoude, tot snel.

Zoeken