Evenementen

Sponsoren

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Sinds dit seizoen is de KNBB aan het proefdraaien met de applicatie Biljartprof. Het moet de applicatie worden waarop alle informatie en meer komt om ons allen te informeren over PK's. Wie hebben zich ingeschreven voor welke klasse(s), waar zijn de voorwedstrijden, finales etc. Ook ons district is ermee aan het proefdraaien. Jos Verdel zal deze pagina updaten zodra hij de informatie ontvangt van de clubwedstrijdleiders van inschrijvingen, updates van VW en/of finales etc.

Het systeem is nieuw en wordt momenteel nog aan de achterzijde geupdate zodat alles naar de regels van KNBB werkt en alles en iedereen de informatie kan invoeren die dat moeten doen en dat de spelers hun benodigde informatie vandaan kan halen. Oftewel er wordt nog aan gewerkt.

Hieronder vind je de link naar Biljartprof waar je de eerste informatie kan vinden, ook van ons district. Let wel goed op de manier waarop je de informatie kan vinden, klik eerst seizoen, dan gewest, dan district. Daarna zal je de nodige informatie kunnen vinden. Ook vind je de link terug op onze tab-pagina "PK's".

Biljartprof link