Evenementen

Sponsoren

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Naar aanleiding van het persbericht van de KNBB dat per 1 juli biljartaccommodaties weer open mogen a.g.v. de door het kabinet aangekondigde verruimingsmaatregelen, hebben wij vandaag van de Veiligheidsregio Hollands Midden hierover formeel bericht ontvangen.
 
De Veiligheidsregio bevestigt dat wij als sportvereniging met binnensport in principe per 1 juli open mogen . Dit is afhankelijk van wat het kabinet hierover eind juni definitief besluit. Van de KNBB verwachten wij medio juni te horen of er nog aanvullende voorwaarden zijn waar wij nog aan moeten voldoen om op 1 juli open te mogen gaan. 
 
Inmiddels is ons Coronaprotocol klaar en brengen wij op basis van wat wij nu weten het clubgebouw de komende weken zo veel als mogelijk in gereedheid voor opening. 
 
De laatste week van juni komt er duidelijkheid of 1 juli door gaat. Dan zullen wij jou ook informeren op welke wijze wij mogelijk hebben gemaakt dat jij op een verantwoorde wijze kan biljarten en daarnaast ook welke bijdrage hierbij van jou wordt verwacht.

Nog even volhouden en blijf gezond!

Zoeken