Evenementen

Sponsoren

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Wij mogen weer open!!

Dat is de strekking van de email die wij vanochtend via de Gemeente Kaag&Braassem van de Veiligheidsregio Hollands Midden hebben ontvangen.

We hoeven niet meer tot 1 juli te wachten om open te gaan. Maar omdat wij nog enkele voorbereidingen moeten treffen zodat er door jou op een verantwoorde wijze gebiljart kan worden, heeft het bestuur besloten om op maandag 15 juni a.s. weer open te gaan. Biljarten is alleen mogelijk als je je tevoren op een bepaald tijdvak inschrijft.

Mocht je begin volgende week gelijk van de gelegenheid gebruik willen maken om te gaan biljarten, schrijf je dan komende donderdag tussen 16.00 en 18.00 uur in bij Leen Bregman op 0172-518341.

Wij moeten wel het voorbehoud maken dat er de komende weken geen plotselinge piek aan besmettingen in Nederland ontstaat, waardoor het kabinet versoepelde maatregelen mogelijk weer intrekt of aanpast.

Het bestuur heeft er alles aan gedaan om het mogelijk te maken dat jij op een verantwoorde wijze kan biljarten en daarnaast wordt hierbij ook een bijdrage van jou verwacht. Zie hiervoor het bijgevoegde Corona-protocol en de Corona-instructie voor leden.

Als je weer wilt gaan biljarten dien je rekening te houden met het volgende:

  • Om de onderlinge afstand van 1.5 meter te kunnen waarborgen zijn drie van de zes biljarttafels beschikbaar. Op elke van deze beschikbare biljarttafels mag door maximaal 2 leden tegelijkertijd gebruik gemaakt worden. Bij de biljarttafels die niet gebruikt kunnen worden wordt dit duidelijk aangegeven;
  • Leden kunnen inschrijven op een tijdvak. Van maandag tot en met zondag zijn de beschikbare tijdvakken: 10.00 – 12.00 uur, 14.00 – 16.00 uur en 19.00 – 21.00 uur. Buiten deze tijdvakken en indien er niet wordt ingeschreven is het niet mogelijk om te biljarten. Inschrijven op een tijdvak kan telefonisch bij Leen Bregman op maandag en donderdag van 16.00 tot 18.00 uur;
  • De Veiligheidsregio Hollands Midden heeft expliciet aangegeven dat de horeca gesloten dient te blijven.

Lees de bijlagen goed door zodat je weet waar je aan toe bent en dat je weet wat er van je verwacht wordt.

Het bestuur doet een nadrukkelijk beroep op je om de regels na te leven. Biljarten tijdens de zomermaanden kan alleen, als we dit samen mogelijk maken!

 

Zoeken